فضای معنوی حرم مطهر رضوی در این روزها آکنده از عطر ولایت و محبت ائمه اطهار (ع) است و از هر کجای این آستان مقدس، نوای شادی و سرور به گوش میرسد.
در این ایام سراسر نور و سرور، همچنین جمعی از بانوان زائر و مجاور با حضور در رواق نجمه خاتون(س)، با مولودی خوانی و هم نوایی با مداحان اهل بیت (ع)، در مدح مولای متقیان حضرت علی (ع)، ایام دهه ولایت و امامت را گرامی داشتند.
در این مراسم نورانی که در فضایی صمیمی و سرشار از معنویت برگزار شد، خانم طاهره محسنی، کارشناس دینی و سخنران ویژه برنامه بانوان به ایراد سخنرانی پرداخت و بیان کرد:امیرالمؤمنین (ع) پرورش یافته پیامبر اکرم (ص) بودند و بیشتر دوران حیات ایشان در کنار پیامبر اکرم (ص)، سپری شد.
وی، تصریح کرد: حضرت علی (ع) اولین مردی بود که به رسالت نبی مکرم اسلام (ص) ایمان آورد و مسلمان شد.
این امام بزرگوار هم در دوران بعثت پیامبر (ص) در مکه و هم در دوان هجرت شان در مدینه، همراه پیامبر اکرم (ص) بودند.
سخنران حرم رضوی افزود: پیامبر اکرم (ص) در حجه الوداع که آخرین حج ایشان بود و تعداد زیادی از مسلمانان همراه ایشان بودند، به دستور خدا در محلی به نام غدیر خم، حضرت علی (ع) را به عنوان وصی و جانشین بعد از خود معرفی کردند.
وی، اظهار کرد: اعلام جانشینی و ولایت امیرالمؤمنین (ع) از چنان اهمیتی برخوردار بود که خداوند در آیه سوم سوره مائده؛ «اَلیَوم اَکمَلتُ لَکُم دینکُم و اَتمَمتُ عَلَیکُم نِعمَتی...» از آن به عنوان تکمیل کننده دین و تمام کننده نعمت، یاد کرده است.
گفتنی است؛ دکلمه خوانی دختران نوجوان، مدیحهسرایی ذاکران خوش الحان اهل بیت (ع)، اجرای مسابقه فرهنگی و اهدای جوایز متبرک به برگزیدگان، از دیگر برنامههای این مراسم بود.





نظر شما